Scaleup4Europe: Akcelerator program za startape [Otvoren poziv]

U cilju izgradnje evropskog ekosistema u kome startapovi mogu da napreduju, Startup Europe podržava 7 projekata, investiranih od strane Horizon 2020, koji povezuju lokalne ekosisteme širom Evrope.

Ovi projekti, među kojima je i Scaleup4Europe, teže da izgrade Tech startap ekosisteme i da podrže internacionalne aktivnosti za startapove.

Te aktivnosti uključuju povezivanje preduzetnika iz Tech indrustrije sa potencijalnim investitorima, biznis partnerima, kao i pristup veštinama i uslugama koje pomažu startapovima da se prošire na internacionalno tržište.

akcelerator-program-scaleup4europe

Glavni cilj Scaleup4Europe-a je da uspostavi održivu strukturu podrške koja na inovativan način povezuje četiri partnerska startap ekosistema i njihove članove zajednice, time stvarajući trajni i veliki regionalni sistem podrške.

Radi povećanja efikasnosti podrške širenja, njihov fokus je na četiri specifične industrije:

  • Pametne regije/pametni gradovi
  • Zdravlje
  • Agilna proizvodnja
  • Agrikulturna tehnologija

Njihove laboratorije obezbeđuju Tech startape sa strukturiranim i otvorenim inovacionim pristupom putem koga teže da startapovi dožive internacionalni uspeh na tržištu kroz uspešne saradnje sa korporativnim korisnicima, investitorima i javnim institucijama. 

Prvi otvoreni poziv za startap akcelerator program – Agilna proizvodnja

Agilna proizvodnja je pristup proizvodnji, fokusiran na zadovoljavanje potreba korisnika uz uspostavljanje visokih standarda i kontrole celokupnih troškova i procesa koji su uključeni u proizvodnju određenog proizvoda.

Ovaj pristup je usmeren ka kompanijama koje rade u visoko-konkurentnom okruženju, gde male varijacije u performansama i isporuci proizvoda mogu napraviti veliku razliku za dugoročni opstanak kompanije i izgradnju reputacije među korisnicima.

Ovo je odlična i jedinstvena prilika da svoju startap kompaniju prezentujete mreži najboljih nemačkih korporacija u industriji.

Za koga je ovaj program?

Za ovaj program mogu se prijaviti sve vrste tehnologija poput AI, Blockchain, IoT, Robotika, Autonomni sistemi, Ljudski pokreti i mašinska interakcija, HPC, Big Data i Data mining, AR/VR, Sajber sigurnost, Cloud computing, Proizvodnja aditiva, Fotona i ostalih komunikacionih mreža(5G).

Vaša kompanija ispunjava uslov programa ukoliko već imate dokaz o funkcionalnosti vašeg rešenja i ukoliko tražite rizični kapital, stratešku investiciju, korisnike ili partnere za zajedničke pilot projekte ili razvojnu saradnju.

Obraćamo se kreatorima tehnoloških rešenja industrije 4.0 sa aplikacijama fokusiranim na:

  • Automatizaciju
  • Simulaciju
  • Analizu podataka
  • Tehnologiju senzora
  • Tehnologiju proizvodnje

Kako se možete prijaviti?

Da biste pristupili ovoj vrednoj prilici, potrebno je da popunite elektronsku formu za prijavu na engleskom i da pošaljete dodatne informacije o kompaniji u PDF fajlu, koje želite da podelite sa komisijom.

Raspored selekcije i samog programa:

Datum do kada traju prijave je 10. Februar 2021.

Na njihovoj stranici možete saznati nešto više o samom akcelerator programu, gde se ujedno možete i prijaviti sa vašim startap rešenjem!

Ukoliko radite na vašem startap rešenju i razvijate neki proizvod u nekoj od ovih kategorija, popunite prijavu i pripremite se za ovu sjajnu priliku!

Takođe, ukoliko poznajete nekoga ko razvija rešenje iz neke od ovih oblasti, prosledite mu ovaj tekst ili prijavu, kako bi možda baš oni lansirali jedan od regionalnih startapa u svetsku orbitu!

Srećno!

Related Posts

Kreiramo najveću bazu besplatnog biznis znanja. Pridruži se 👇