Kreiranje najveće zajednice Startap entuzijasta na Balkanu počinje ovde.

BalkanUP je medijski portal sa agendom kreiranja boljeg poslovnog okruženja na prostoru Zapadnog Balkana. Koristeći pozitivnu snagu medija kao polugu ka boljem društvu, nastojimo da okupimo ekosistem preduzetnički i tehnološki orijentisanih ljudi na jednom mestu.

Ono što želimo jeste da svim kreativcima omogućimo pristup novim znanjima, kontaktima, partnerima i poslovnim prilikama, dok je za inovativna tehnološka rešenja predviđena besplatna medijska podrška.

Naša misija je okupljanje najveće poslovne zajednice na Balkanu, davanjem vrednosti biznisima i pojedincima u vidu praktičnog znanja, pritom gradeći najveću bazu besplatnog znanja.

BalkanUP projekat podržan je od strane pojedinaca koji svoje praktično znanje nesebično dele, kao i organizacija UMPS, SerbianTech, InCentra i Ekonomskog fakulteta.

Naš partnerski program obuhvata različite vidove pogodnosti poput edukativne promocije, zajedničkih inicijativa i akcija, kao i programa lojalnosti.

BalkanUP zajednica je mesto gde se startup zajednica razvija, uči, povezuje i promoviše inovativna rešenja. Pridruži se našoj grupi i postani član danas.

Specijalista za digitalni marketing @nura.agency sa 5 godina iskustva u…
Koordinator za partnerstva i poslovni razvoj @ BalkanUP Strateški…
Founder @ BalkanUP. Digitalni marketar sa iskutvom vođenja timova u…
Projektni menadžer @ BalkanUP
Editor-in-chief & CMO @ BalkanUP, Digitalni marketar sa 5+ godina…

Kreiramo najveću bazu besplatnog biznis znanja. Pridruži se 👇